Consiliul Local

Proiectele de hotărâre pot fi propuse de consilieri sau de primar. În exercitarea atribuțiilor ce îi revin Consiliul Local adoptă hotărâri, cu votul majorității membrilor prezenți. Hotărârile Consiliului Local se semnează de consilierul care conduce sedințele de consiliu și se contrasemnează pentru legalitate de către secretar.

Citeste mai mult

Interes Public

Pentru a vă oferi o excelentă experienţă de navigare, websiteul foloseste cookie. Utilizarea în continuare presupune ca avem acceptul Dumneavoastră. Primăria comunei Guşoeni, colectează, procesează şi transferă date cu caracter personal, în format letric şi în format electronic cu respectarea prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016. Notificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Citeste mai mult

Transparență

În exercitarea atribuțiilor ce îi revin Consiliul Local adoptă hotărâri, cu votul majorității membrilor prezenți. Hotărârile Consiliului Local se semnează de consilierul care conduce sedințele de consiliu și se contrasemnează pentru legalitate de către secretar.

Citeste mai mult


User On-Line:       Accesari: 98093      Dupa ip: 28150      Ultima acesare : 2021-01-27 17:44:41  
03 Aprilie
Postat de: gusoeni
Hits: 316

ANUNȚ

PUBLIC PRIVIND DECIZIA ETAPEI DE ÎNCADRARE

Citeste mai mult

11 Decembrie
Postat de: gusoeni
Hits: 419

REZULTATE FINALE

La concursul organizat în data de 10 decembrie 2019, privind ocuparea funcției publice de conducere vacante de Secretar General al Comunei Gușoeni, județul Vâlcea, s-au obținut următoarele rezultate:

Citeste mai mult

11 Decembrie
Postat de: gusoeni
Hits: 356

RAPORTUL FINAL AL CONCURSULUI

Functia publică de conducere vacantă de Secretar General al Comunei Gușoeni

Citeste mai mult

02 Decembrie
Postat de: gusoeni
Hits: 396

PROCES VERBAL - SELECȚIE

La concursul de promovare pentru ocuparea funcției publice de conducere vacante de secretar general, din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Comunei Gușoeni, județul Vâlcea.

Citeste mai mult

04 Noiembrie
Postat de: gusoeni
Hits: 382

Bibliografie

La anunțul concurs promovare secretar general.

Citeste mai mult