29 Iulie
Postat de: gusoeni
Hits: 25

INFORMARE

Apavil SA - Proiectul regional dezvoltarea infrastructurii de apa si apa uzata in judetul Valcea

Citeste mai mult
24 Iunie
Postat de: gusoeni
Hits: 47

DISPOZIŢIA NR. 86

Art. 1 Se convoacă Consiliul local al comunei Gușoeni, județul Vâlcea, în sedință ordinară la data de 28.06.2019, ora 08:30 la sediul Primăriei comunei Gușoeni, care va avea la ordinea de zi:

Citeste mai mult
25 Aprilie
Postat de: gusoeni
Hits: 132

DISPOZIŢIA NR. 67

Privitor la : delimitarea, numerotarea şi stabilirea secţiilor de votare din comuna Guşoeni, judeţul Vâlcea, pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European, din data de 26 mai 2019.

Citeste mai mult
25 Aprilie
Postat de: gusoeni
Hits: 69

DISPOZIŢIA NR. 66

Privitor la : Stabilirea locurilor speciale pentru afisaj electoral. Primărul comunei Guşoeni , judeţul Vâlcea, Concioiu Nicolae:
Având în vedere necesitatea stabilirii locurilor speciale pentru afisaj electoral în comuna Guşoeni, în vederea desfăsurării în bune condiţii a alegerilor pentru membrii din România în Parlamentul European;

Citeste mai mult
19 Noiembrie
Postat de: gusoeni
Hits: 169

Primăria Gușoeni organizează examen/concurs

De promovare în grad profesional imediat superior celui deținut pentru o funcție publică de execuție de inspector, clasa I, grad profesional principal, în inspectori, clasa I, grad profesional superior la Compartimentul Asistență socială din cadrul aparatului de specialitate al primarului comunei Gușoeni.

Citeste mai mult
Prima pagina    Urmatoarea pagina    --Pagina 1din 2--   Anterioara pagina     Ultima pagina