Cuvant prima pagina     

Aveti in aceste pagini o imagine de ansamblu a comunei Gusoeni, informatii despre trecutul si prezentul comunei noastre, dar si cateva idei despre viitorul sau. Acest site se doreste a fi un instrument de comunicare rapid si eficient intre Primarie si cetatenii comunei,dar si o modalitate de a ne face cunoscuti in tara si peste hotare. Ca primar, imi declar intreaga disponibilitate pentru ca Primaria si Consiliul Local sa devina parteneri de dialog cu locuitorii in slujba carora imi desfasor intreaga activitate.

Vom continua proiectele in curs, iar cu sprijinul dumneavoastra vom incepe altele noi, cum ar fi:
• Reteaua de canalizare
• Asfaltarea tuturor drumurilor (neasfaltate) din localitate
• Promovarea unor investitii producatoare de beneficii
• Reabilitarea,modernizarea si extinderea Caminului Cultural

Va invit cetateni ai comunei sa faceti aprecieri si propuneri privind dezideratele de viitor, iar noi le vom analiza cu mare atentie si ne vom stradui sa le punem in practica in folosul comunitatii noastre.
Pe dumneavoastra, oaspetii nostri, va invitam sa ne cunoasteti traditiile, sa ne intelegeti modul de viata, sa ne fiti alaturi la sarbatori, sa edificam impreuna viitorul.
Sper ca aceasta vizita va va trezi interesul si va veti convinge de facilitatile si oportunitatile de dezvoltare oferite de comuna noastra, invitandu-va sa fiti partenerii ei.
Tuturor celor care vizitati virtual localitatea noastra, va adresez salutul meu si al intregii echipe din Primarie !

Cu respect,

Primarul Comunei Gusoeni

  
Anunț      19/04/2021 - gusoeni     Nr. de vizite   145

Având în vedere că incidența cumulată la 14 zile a cazurilor de COVID-19 a depășit valoarea de 4/1.000 de locuitori, începând cu data de 19.04.2021 pe teritoriul administrativ al comunei Gușoeni până la scăderea incidenței cumulate sub valoarea de 3,5/1000 vor fi în vigoare următoarele resticții:

Citeste mai mult...
Anunț      06/04/2021 - gusoeni     Nr. de vizite   185

Primăria comunei Gușoeni cu sediul în comuna Gușoeni, sat Gușoeni, str. Principală nr. 1, judeţul Vâlcea, organizează concursul de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice vacante de consilier, clasa I, gradul profesional asistent, din Compartimentul Impozite și taxe, din cadrul aparatului de specialitate al Primarului comunei Gușoeni.

Citeste mai mult...
ANUNȚ      03/04/2020 - gusoeni     Nr. de vizite   529

PUBLIC PRIVIND DECIZIA ETAPEI DE ÎNCADRARE

Citeste mai mult...
REZULTATE FINALE      11/12/2019 - gusoeni     Nr. de vizite   631

La concursul organizat în data de 10 decembrie 2019, privind ocuparea funcției publice de conducere vacante de Secretar General al Comunei Gușoeni, județul Vâlcea, s-au obținut următoarele rezultate:

Citeste mai mult...
Prima pagina    Urmatoarea pagina    --Pagina 1din 6--   Anterioara pagina     Ultima pagina                       Urmatoarea pagina   Anterioara pagina