Cuvant prima pagina     

Aveti in aceste pagini o imagine de ansamblu a comunei Gusoeni, informatii despre trecutul si prezentul comunei noastre, dar si cateva idei despre viitorul sau. Acest site se doreste a fi un instrument de comunicare rapid si eficient intre Primarie si cetatenii comunei,dar si o modalitate de a ne face cunoscuti in tara si peste hotare. Ca primar, imi declar intreaga disponibilitate pentru ca Primaria si Consiliul Local sa devina parteneri de dialog cu locuitorii in slujba carora imi desfasor intreaga activitate.

Vom continua proiectele in curs, iar cu sprijinul dumneavoastra vom incepe altele noi, cum ar fi:
• Reteaua de canalizare
• Asfaltarea tuturor drumurilor (neasfaltate) din localitate
• Promovarea unor investitii producatoare de beneficii
• Reabilitarea,modernizarea si extinderea Caminului Cultural

Va invit cetateni ai comunei sa faceti aprecieri si propuneri privind dezideratele de viitor, iar noi le vom analiza cu mare atentie si ne vom stradui sa le punem in practica in folosul comunitatii noastre.
Pe dumneavoastra, oaspetii nostri, va invitam sa ne cunoasteti traditiile, sa ne intelegeti modul de viata, sa ne fiti alaturi la sarbatori, sa edificam impreuna viitorul.
Sper ca aceasta vizita va va trezi interesul si va veti convinge de facilitatile si oportunitatile de dezvoltare oferite de comuna noastra, invitandu-va sa fiti partenerii ei.
Tuturor celor care vizitati virtual localitatea noastra, va adresez salutul meu si al intregii echipe din Primarie !

Cu respect,

Primarul Comunei Gusoeni

  
RAPORTUL FINAL AL CONCURSULUI      11/12/2019 - gusoeni     Nr. de vizite   544

Functia publică de conducere vacantă de Secretar General al Comunei Gușoeni

Citeste mai mult...
PROCES VERBAL - SELECȚIE      02/12/2019 - gusoeni     Nr. de vizite   536

La concursul de promovare pentru ocuparea funcției publice de conducere vacante de secretar general, din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Comunei Gușoeni, județul Vâlcea.

Citeste mai mult...
Bibliografie      04/11/2019 - gusoeni     Nr. de vizite   523

La anunțul concurs promovare secretar general.

Citeste mai mult...
Anunț      04/11/2019 - gusoeni     Nr. de vizite   272

Primăria Comunei Gușoeni, judeţul Vâlcea, organizează concursul de promovare pentru ocuparea funcției publice de conducere vacantă, de secretar general al comunei Gușoeni, județul Vâlcea.

Citeste mai mult...
Prima pagina    Urmatoarea pagina    --Pagina 2din 6--   Anterioara pagina     Ultima pagina                       Urmatoarea pagina   Anterioara pagina