PRIMĂRIA GUŞOENI16 Aprilie
Postat de: gusoeni
Hits: 45

AUTORECENZEAZĂ-TE ONLINE

Recensământul numără toate persoanele si locuinţele din România: câţi suntem, în ce condiţii locuim şi muncim, ce studii și ce ocupaţii avem. Aflăm o dată la 10 ani. Solicită ajutorul unui recenzor!

Citeste mai mult
19 Aprilie
Postat de: gusoeni
Hits: 321

Anunț

Având în vedere că incidența cumulată la 14 zile a cazurilor de COVID-19 a depășit valoarea de 4/1.000 de locuitori, începând cu data de 19.04.2021 pe teritoriul administrativ al comunei Gușoeni până la scăderea incidenței cumulate sub valoarea de 3,5/1000 vor fi în vigoare următoarele resticții:

Citeste mai mult
06 Aprilie
Postat de: gusoeni
Hits: 384

Anunț

Primăria comunei Gușoeni cu sediul în comuna Gușoeni, sat Gușoeni, str. Principală nr. 1, judeţul Vâlcea, organizează concursul de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice vacante de consilier, clasa I, gradul profesional asistent, din Compartimentul Impozite și taxe, din cadrul aparatului de specialitate al Primarului comunei Gușoeni.

Citeste mai mult
03 Aprilie
Postat de: gusoeni
Hits: 675

ANUNȚ

PUBLIC PRIVIND DECIZIA ETAPEI DE ÎNCADRARE

Citeste mai mult
11 Decembrie
Postat de: gusoeni
Hits: 806

REZULTATE FINALE

La concursul organizat în data de 10 decembrie 2019, privind ocuparea funcției publice de conducere vacante de Secretar General al Comunei Gușoeni, județul Vâlcea, s-au obținut următoarele rezultate:

Citeste mai mult
Prima pagina    Urmatoarea pagina    --Pagina 1din 5--   Anterioara pagina     Ultima pagina